Your Language: Nederlands
Your Language:

Betaalmogelijkheden

Betaalinformatie

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling verzonden. Sommige betalingsmogelijkheden zijn daarbij sneller dan andere. U heeft de keuze uit diverse betaalsoorten. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden die wij accepteren:

- Bankoverschrijving (verwerking duurt 2-3 werkdagen)
- iDeal (wordt direct verwerkt) (tip!)
- Mister Cash, Bancontact voor onze Belgische klanten (wordt direct verwerkt)
- Paypal (wordt direct verwerkt)
- Afterpay (achteraf betalen; extra kosten 2.5% van het totaal orderbedrag, verwerking duurt 1 werkdag)
- Creditcard en PayPal (verwerking duurt 1 werkdag)
- Rembours (extra kosten van € 4,95 wordt direct verwerkt)
-Op Rekening (alleen in overeenstemming met Huis en Tuinwereld)

Veilig betalen

Huis en Tuinwereld maakt gebruik van veilige betalingsverkeersystemen, zoals iDeal, Paypal en Creditcard. Onderstaande uitleg geeft stapsgewijs aan hoe het betalingstraject verloopt.

Afterpay

AfterPay voert voor Huis en Tuinwereld het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een factuur per e-mail van AfterPay ontvangt om het gekochte product te betalen. Je kunt bij kleertjes.com betalen met digitale factuur of eenmalige machtiging tot een bedrag van € 600,00. Voor nieuwe klanten geldt een bedrag van € 300,00.Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Wij delen klantinformatie met Afterpay uitsluitend voor uitvoering van de gegevenscontrole en niet voor commerciele doeleinden. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website. 

Creditcards

Wij accepteren Mastercard en VISA. Bij het betalen per creditcard wordt er altijd gevraagd om de CVC2-code. Dit zijn de laatste 3 cijfers van het nummer dat achterop uw creditcard staat. Deze code wordt gevraagd om er zeker van te zijn dat de creditcard waarmee u wilt betalen ook daadwerkelijk in uw bezit is. Bovendien worden uw creditcard gegevens nergens opgeslagen - via het betaalmenu wordt er rechtstreeks met de creditcard maatschappijen gecommuniceerd, en wordt het totaalbedrag van uw bestelling direct ten laste van uw creditcard gebracht. De creditcard gegevens komen nooit in ons bezit. Levertijd: uw bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt.

Rembours (kosten € 4,95 euro)

Bij een rembourszending rekent u af met de koerier binnen Nederland en België. Wegens veiligheidsrisico's hebben de koeriers geen wisselgeld op zak. Houdt er dus rekening mee dat u gepast kunt afrekenen. Levertijd: uw bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt. Bij de koerier kunt u alleen contant betalen. Rembours is mogelijk bij elke zending.

Bankoverschrijving Nederland en België

U kunt het bedrag ook per bank overmaken, waarna wij de zending versturen. Houdt er rekening mee dat het enkele dagen duurt voordat wij de betaling hebben ontvangen. Nadeel is dat hierdoor een artikel, dat maar beperkt op voorraad is, ondertussen uitverkocht geraakt kan zijn. U ontvangt direct na de bestelling een e-mail met de bankgegevens waarnaar u het kan overmaken. Een bankoverschrijving kan als volgt uitgevoerd worden:

Vanuit Nederland: het bedrag kunt u overmaken op rekeningnummer NL76 RABO 01052 72 108 t.n.v. Huis en Tuinwereld, met vermelding van uw ordernummer.

Vanuit België: het bedrag kunt u overmaken op rekeningnummer 733-0578386-05 t.n.v. Huis en Tuinwereld, met vermelding van uw ordernummer.

iDEAL

Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is een gemakkelijke en snelle manier om te betalen, deze betaalwijze wordt binnen enkele minuten goedgekeurd door de bank. Wij kunnen dus snel overgaan tot verzending. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Levertijd: uw bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt. iDEAL is mogelijk voor klanten van de volgende banken: ABN AMRO, ABN AMRO (voorheen Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

Mister Cash (Bancontact)

Met Mistercash kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Mistercash is eenvoudig, snel en vooral betrouwbaar. U enige wat u nodig heeft is het nummer van de bankkaart en de vervaldatum. Om te kunnen betalen met Mistercash moet u bankieren bij een van de volgende bankinstanties: KBC, Dexia, Fortis, Fintro, AXA CBC, ING, VDK spaarbank.

Paypal

Met Paypal is betalen online veilig en beschermd met uw Paypal account. Kijk wat Paypal doet om uw gegevens  en transacties te beschermen en wat u zelf kunt doen om uw gegevens te beschermen. Klik hier om meer te lezen over Veiligheid.

Afhalen

Indien u komt afhalen, dan kunt u op de volgende manieren betalen: contant, pin en creditcard.

Factuur zonder BTW

Laat u uw bestelling naar het buitenland versturen en heeft u een geldig BTW-nummer? Dan kunt u bij ons met terugwerkende kracht uw BTW terug krijgen. U besteld uw product via de normale weg op de website. U betaald dus in eerste instantie de BTW. U kunt na het ontvangen van uw bestelling uw ordernummer en geldig BTW-nummer naar ons mailen. Wij zorgen dat u dan uw BTW teruggestort krijgt op de rekening of creditcard waarmee u betaald heeft, dit krijgt u binnen 2 weken na ontvangst van de goederen. Uiteraard krijgt u van ons per post dan ook een factuur zonder BTW opgestuurd. Het is bij ons niet mogelijk om op voorhand zonder BTW te bestellen.

Betaal Logo's