Your Language: Nederlands
Your Language:

Verzendkosten

Verzendkosten

De verzendkosten bij Sneeuwscheppen.com  verschillen per bestelling. U kunt de juiste verzendkosten per product  terugvinden in de omschrijving van het product onder (DETAILS) .Ook hebben wij veel producten die gratis verzonden worden als extra korting.

Voorbeeld verzendkosten: Nederland en België

- Pakketzending NL € 6,95 / BE € 9,95;
- Mini Pallet 80x60 cm (product dat niet als pakket verstuurd kan worden) NL € 24,95 / BE € 39,95;
- Pallet tarief 90x120 cm (grotere verzending die niet als minipallet verstuurd kan worden) NL € 39,95 / BE 60,00;

Bovenstaande kosten kunnen wijzigen in verhouding tot de bestelling, hoeveelheid en verzendadres (Deze kosten worden door de transporteur aan ons berekend en enkel doorberekend).

Extra betaalkosten

Rembours binnen Nederland € 15,00
Rembours naar België € 20,00

Bezorging van grote zendingen

Grote producten en de eventueel bijbestelde accessoires worden bij u afgeleverd door onze eigen transporteur. U wordt binnen 1 werkdag gebeld om een afspraak te maken voor de levering en tijdstip (tenzij anders omschreven bij het product). De levering kan dan tussen de 1-3 werkdagen plaatsvinden.

Standaard worden de producten en de bijbehorende accessoires door de bezorger tot voorbij de voordeur afgeleverd, maar wordt niet de trap opgetild.

De chauffeur vraagt u tot slot de afleverbon te tekenen voor onbeschadigde ontvangst.

Verzending naar België

Het is bij ons ook mogelijk om te bestellen als u woonachtig bent in België. Verzending duurt gemiddeld 2 werkdagen nadat uw betaling binnen is. In Vlaanderen wordt uw bestelling afgeleverd door TNT België, in Wallonië door DPD. Wanneer u niet thuis bent, probeert de bezorger het de volgende dag nogmaals. Wanneer u beide keren niet thuis bent, komt uw bestelling bij ons retour.
Bij de grote producten wordt u één werkdag na uw betaling gebeld door de vervoerder. Die maken een afspraak van leveren met u. Levering kan in dit geval binnen twee tot vijf werkdagen plaatsvinden.
De exacte verzendkosten naar België worden aangegeven bij het product en worden opgeteld bij uw bestelling nadat u het afleveradres heeft ingevuld.

TNT Logo